jueves, 4 de febrero de 2016

LYDIA SÁNCHEZ CREMADES
4-02-16
No em crec que ningú hui en dia no conega al menys un acudit masclista. Els típics acudits de la dona a netejar o a cuinar. He vist en Internet un llibre amb acudits per a xiquets menuts però va a ser retirat per que aqueixos acudits eren masclistes. Per a que vejau a on es por arribar amb els acudits, fins a ensenyar els acudits als més menuts. Alguns exemples son:
Llibre masclista

Aquestes acudits hui ja ens pareixen normals, però no ho son. Critiquen a les dones i a les seues accions, a més de faltar al respecte. Però lo pitjor de tot, és que aquests acudits ja es diuen amb tota la normalitat i la gent es riu d'ells.
http://www.lasexta.com/noticias/sociedad/retiran-libro-ninos-contener-chistes-machistas_2013120900279.html

2 comentarios:

  1. Com?! I en teoria açò es per a xiquets? No té cap gracia, ni per a xiquets ni per a ningú. I tens tota la raó, ara es diuen en normalitat, inclòs hi han dones que es riuen. Em pareix molt fort que encara que siga masclista el llibre, siga per a xiquets. M'alegra que el llevaran del mercat.

    NURIA FLETA.

    ResponderEliminar
  2. AMELIA DESCO
    04-02-2016
    Em pareix molt bé que hagen retirat aquest llibre perquè els xiquets tenen que aprendre que la violència es mala, no se'l te que ensenyar com humillar a una dona. A més a més es que els cubistes no donen gracia ni a un xiquet ni a ningú,

    ResponderEliminar