jueves, 18 de febrero de 2016

LUCÍA RODRÍGUEZ NEBOT 18-2-16 Apps per a lluitar en contra de la Violència de Gènere.


He encontrat algunes apps las quals seveixen per a lluitar contra la violència de gènere , acontinuació vaig a expossar algunes d,aquestes apps.

1. Lliures. Llançada a l'agost de 2013 pel Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat, el més destacat d'esta app és que és indetectable per part de l'agressor ja que l'accés es realitza per mitjà d'una falsa icona en el menú de telèfon de manera que les dones puguen sentir-se lliures per a utilitzar-la.
A més, Lliures permet cridar directament al 016 i al 112 i incorpora vídeos i reportatges de RTVE relacionats amb el tema, testimonis de dones que han eixit d'eixe infern, mesures d'autoprotecció i una guia sobre com actuar en cas d'agressió. Amb més de 4.000 descàrregues en el seu primer mes d'existència, Lliures és "una ferramenta d'ajuda a les dones que crega que estan sent maltractades o al seu entorn per a eixir de la situación, diu Kahale.

2. Pillada per tu. El mateix ministeri va llançar al març de 2012 este còmic per a la sensibilització sobre la violència de gènere dirigit especialment a adolescents i escrit amb un llenguatge actual en què es mostra el dia a dia d'una relació abusiva. Els protagonistes es criden Olivia i Martín, però "pueden ser qualsevol dels xics i xiques amb què vos trobeu habitualment (...) . Gent coneguda, xiques que es queden pillades per xics que al principi són molt simpàtics, però que després es creuen amos d'elles, que consideren que són seua, quelcom que els pertenece... i deixen de ser simpàtics per a tornar-se violentos...", indica la descripció de l'app, que compta amb un pròleg de Miguel Lorente, ex delegat del Govern per a la Violència de Gènere i col·laborador d'eldiario.es/andalucia.

Crec que desde les aplicacions es por apoyar molt a la lluita que hi ha conta la violència .
Perque hui en dia les apps son una cosa esencial per a la nostra vida diaria

No hay comentarios:

Publicar un comentario