martes, 16 de febrero de 2016

LAURA CORTÉS
16-01-2016
Supose que possiblement aquesta siga l'última entrada al blog, ja que arriva la setmana d'examens.
Hui vaig a parlar sobre els acudits masclistes. Cada vegada la gent conta o puja a les xarxes socials acudits masclistes. Els acudits masclistes contribueixen amb el maltractament. Quan una persona està en contra del racisme no conta acudits racistes, però si de masclisme?
Jo pense que aquest acudits d'una banda ofenen a les dones però també per altra, la gent jove que es pensa que dóna gràcia. El cas és que de segur que no es paren a pensar realment de que es riuen. El pitjor és que ara en el segle XXI per la xarxa circulen fotografies d'acudits masclistes o solament l'acudit. Fotografies com aquestes o acudits com aquestos demostren que la societat no ha canviat.

TOLERÀNCIA ZERO.


3 comentarios:

  1. AMELIA DESCO
    18-02-2016
    A mi em pareix que aquestes cubistes no deurien existir perquè es suposa que els chistes son per a fer riure, inques tos chistes no fan riur, solament humilien a la dona illa deixen per terra dient-li que solament serveix per a netejar i cuidar de la casa.

    ResponderEliminar
  2. JAVI CHIRIVELLA
    18/02/2016
    Pero a la gent que li fa gràcia aquests chistes si veu que a les dones l'afecta com que li fa sentir-se millor, en aquests casos el millor és passar i no fer cas a aquest humor

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar