martes, 9 de febrero de 2016

La violència de gènere definició contra realitat

FERNANDO DELGADO
8-02-2016

Aquesta és la definició de la wikipedia sobre violència de genere tal cual está a la Wikipedia:

‘’La violencia de género es un tipo de violencia física o psicológica ejercida contra cualquier persona sobre la base de su sexo o género que impacta de manera negativa su identidad y bienestar social, físico o psicológico.’’
https://es.wikipedia.org/wiki/Violencia_de_g%C3%A9nero

Aquesta definició me ha obligat a vore com actuen les lleis en tots els casos en que hi ha violència de aquest tipus i he tingut una més que esperada sorpresa , els homens no tenen lleis sobre aquesta llei es a dir mai es donarà el cas d’una dona enviada a la carcel per agredir psicológica o fisicament a un home.
En canvi hi ha alguna llei (hauria de haver més) en el cas contrari.

El següent pensament que he tingut ha sigut , aleshores no hi ha lleis perque no pasa ? Pues no a l´any 2013 moriren 26 homes a mans de les seues parelles i 71 dones per lo contrari. Es a dir no es un cas aïllat .
Ara planteja altra qüestió. Si jo ara sent la necessitat de defendre aquest homes com m´anomenaria? (Es veu clarament que falta molt per regular i controlar).

Desprès de tot aquest rotllo i felicitats por aguantar-me , vull donar la meua opinió (normalment no m’agrada donar la meua opinió si no es demanada así que la deixaré en un link i entendré que qui entre m'ha demanat la opinió.

http://www.heypasteit.com/clip/2G98




1 comentario:

  1. BELA MORALES
    He trobat la teva entrada molt interessant, i estic d'acord amb tu respecte al que has dit que només hi ha lleis contra els homes maltractadors i no contra les dones, mentre que el terme violència de gènere abarca ambdós sexes. Doncs penso que, si tractem de ser un país igualitari, les lleis haurien d'afectar tant als homes com a les dones. En quant al que has dit al enllaç, em sembla quelcom sense importància quin siga el terme per a aquesta igualtat, ja que, el que importa és el significat de la paraula i el que comporta, i no el terme.

    ResponderEliminar