sábado, 13 de febrero de 2016

BELA MORALES 13/02/16

L'11 de febrer, a Becerreà (Lugo), una dona de 40 anys va ser assassinada per la seva parella, de 29 anys d'edat amb una arma de foc, per a ser més específics amb una escopeta. L'agressor era caçador i no tenia cap antecedent penal ni tampoc denúncies prèvies per maltractament. Els companys de caça de l'assassí, van confessar que durant l'hora de dinar, els va dir que tot seguit havia quedat amb Ana (la víctima) amb el propòsit de "parlar" i, que acudiria a la casa que havien estat compartint fins fa poc. Hi ha la hipòtesi que el tràgic succés podria haver-se produït tot seguit d'una conversació bastant exaltada  entre ambdós, en la trobada prèviament anunciada.
Ahir a les 12 del migdia va ser convocada una concentració en contra del que va succeir, en la que va haver-hi cinc minuts de silenci i, per decret, es van disposar tres dies de dol oficial.
Una crueltat per part de l'home a banda d'assassinar a aquesta dona, és el fet d'haver-ho fet davant els fills de la víctima, perquè a més de quedar-se orfes per part de mare, els quedarà el record de veure la seva mare morir.
Comparteixo amb vosaltres aquest enllaç per si voleu saber-ne més i, a més, inclou el Comunicat de la Coordinadora Feminista de València en quant a aquesta notícia. Comunicat de la Coordinadora Feminista de València/Violència de gènere a Lugo

No hay comentarios:

Publicar un comentario